Mijn favorieten

Starters

Er komt een moment dat je besluit je ouderlijk huis te verlaten of de studentenflat te verruilen voor een eigen koophuis met je eigen spullen en je eigen voordeur. Je middelen zijn echter beperkt.
 

Professionele aankoopbegeleiding

Voor jou als starter is professionele aankoopbegeleiding heel belangrijk. Wij overleggen met jou over je woonwensen, adviseren je over de technische staat van het huis en helpen bij de onderhandeling. Juist wanneer je middelen beperkt zijn is elke euro die je kunt besparen welkom.
 

Starterslening

Voorafgaand aan het zoeken naar een huis is het belangrijk te weten wat je financiële mogelijkheden zijn en of er subsidies beschikbaar zijn vanuit de gemeente of woningcorporatie.

Wij werken samen met For Finance in Haarlem; bij dit kantoor krijg je gratis een adviesgesprek zodat je goed beslagen ten ijs komt wanneer je voor het eerst gaan bieden op een huis!
 

Starterskorting

Wij weten wat de reële waarde van een huis is en helpen je graag een huis te kopen voor de juiste prijs op de plek waar jij graag wilt wonen. Je krijgt hiertoe een korting van € 250,– op de makelaarskosten.

Vooruit betalen hoeft niet want de verrekening van makelaarskosten gebeurt pas op het moment dat het huis via de notaris jouw eigendom wordt.