Mijn favorieten

Ons kantoor

Uw huis vormt meestal uw meest belangrijke bezit. Inschakeling van een makelaar vraagt dan primair om vertrouwen, integriteit, vakkennis en een pro-actieve communicatie. Bij ons bent u wat dat betreft aan het juiste adres. Bovendien kunt u van ons een eerlijk en gefundeerd advies verwachten. Bij een realistische aanpak is immers iedereen gebaat.


Aansluiting NVM
 

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM. Voor u betekent dit kwaliteitsborging op het gebied van eerdergenoemde onderwerpen. Wij worden ondersteund door een juridische afdeling en kunnen putten uit een zeer omvangrijke database voor de onderbouwing van onze adviezen.
 

Interactie met u
 

De spannendste fase is de onderhandeling; een climax in een voor u emotioneel proces. Wij streven naar een open communicatie zodat u weet waar u aan toe bent en vooral ook wat u kunt verwachten. Wederzijdse betrokkenheid inspireert en vormt het beste uitgangspunt voor een goed gevoel en prima resultaat.

Maak gerust eens vrijblijvend een afspraak.
 

Rondje Haarlem – waar voelt u zich het beste thuis?

Wij werken vooral in Haarlem en omliggende plaatsen en kennen alle buurten door en door. Veel van onze klanten zien dit als een voordeel want wij adviseren ook over bijvoorbeeld bouwplannen, buurtkenmerken, een school, sportvoorziening of de beste openbaar vervoer verbinding. Wij bieden als enige makelaar in Haarlem een gratis Rondje Haarlem aan. Wij nemen u dan gratis mee naar de wijken en buurten die passen binnen uw zoekprofiel; een uitstekende start van het zoekproces naar uw nieuwe huis!
 
Wilt u dat ook? Bel 023-5748960 of mail naar info@rolandsinnigemakelaardij.nl voor een afspraak.
 
Kantoor Vestiging Roland Sinnige Makelaardij o.z.

Roland Sinnige Makelaardij o.z.

HAARLEM

Zijlweg 263
2015 CL Haarlem
KvK nummer: 34324642
BTW nummer: NL001337197B90

Routeplanner

Route van naar Zijlweg 263, 2015 CL Haarlem